Tivoli Hotel & Congress Center - Et godt familiehotel i centrum af København

Tivoli Hotel og Congress Center åbnede i oktober 2010, som en del af Arp-Hansen Hotel  Groups. Hotellet ligger i centrum af København,  kun 10 minutters gang fra Tivoli. Tivoli Hotel har 396 elegant indrettede værelser, og eftersom hotellet stadig er nyt, føles det på ingen måde brugt, alt ser stadig lækkert og nyt ud. Bygningen er designet af arkitekten Kim Utzon.

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Tivoli Hotel, næste gang du skal på overnatning i København, uanset om du kommer med en partner, med børn eller er i byen på konference. En god grund kan være den utrolig smukke bygning. Der er arbejdet rigtig meget med lyset, både udvendig og indvendig, det giver en ganske særlig oplevelse. En anden god grund kan være den smukke indretning, det kan være det dygtige personale, det kan være den fantastiske udsigt eller den lækre mad.

På Tivoli Hotel er børn i alle aldre velkommen. Da vi var der sidste år med vores børn, havde vi en rigtig dejlig oplevelse. Vi mødte Pjerrot under morgenmaden, der er en fin udendørs legeplads og der er en indendørs swimmingpool med god plads og rum til børn. Der er legerum, og der er sjove familieværelser med Tivoli temaer. Der er faktisk ikke ret mange hoteller i København, hvor der er så åbenlys plads til børnene. Når det er sagt, så synes jeg bestemt ikke, at børnene fyldte ret meget, og det skyldes nok den måde Tivoli Hotel har valgt at indrette bygningen, så der ikke er store åbne rum, men mindre opholdssteder og der er gjort fornuftigt brug af kælderen.

Tivoli Hotel byder også i den grad velkommen til konferencegæster, og forretningsrejsende i det hele taget. Tivoli hotel har 17 mødelokaler, og skulle der være brug for store konference faciliteter, så er det også muligt. Du kan også bare slappe af og nyde en dejlig overnatning  i varme rare omgivelser, og på taget af Tivoli Hotel finder du den  Sticks´n´Sushi, med den flotteste udsigt i byen! Og skulle du foretrække ekstra ro og luksus, så er det muligt at booke en suite på 9. 10. eller 11. etage, og det giver dig samtidig adgang til Executive Lounge på 9. etage, hvor du kan læse aviser og magasiner, drikke en god kop kaffe eller bare smække benene op i ro og fred.

Et par andre gode grunde til at vælge Tivoli Hotel kunne være gratis internet, allergi venlige værelser, og muligheden for at medbringe hund. På Tivoli Hotel er der plads til det meste og de fleste. God fornøjelse.


Annonce

RoyalCasino-footer.gif