Jul og nytår i Tivoli 2014

Siden 1994 har man i Tivoli udvidet åbningssæsonen, så der ikke længere kun er åbent om sommeren, men også til halloween og i julen. Tivoli har nu åbnet dørene for 2014 julesæsonen, med alt hvad dertil hører.

De seneste år har der været russisk juletema i Tivoli. Det har været smukt, men har dog fået en noget lunken anmeldelse fra folket. Måske Rusland er for langt væk, jeg ved det ikke, men i hvert fald har de ændret temaet i år. I 2014 er der Alpetema i Tivoli, det betyder sneklædte landskaber, en julemand i rødt, røg i skorstenen i de små hytter, Alpe-Ekspressen og Tyroler-karrusellen.

Igen i år er der en masse juleboder at besøge, her kan man finde alt fra slikkepinde og kanel, til julegaver og nisser. Haven dufter af glögg, æbleskiver og brændte mandler, og alle hjørner og kroge er pyntet fint og stemningsfyldt. Der er nogle enkelte forlystelser åbne, som kun er åbne i julen og til Halloween, men ikke i sommerperioden. Det er bl.a. nissetoget, svingkarrussellen og musikkarrussellen. Det er med til at gøre den kolde sæson hyggeligere, for de har et præg af jul og nostalgi.

Som altid er der også juleforestillinger på programmet. I år er det Crazy Christmas Cabaret for de voksne, en komisk jule kabaret med Vivienne McKee. Balletten Nøddeknækkeren, som er for de fleste, også børn. Julens vogtere er et familieeventyr med sang og dans.

Tivolis fyrværkeri festival kan opleves 25.-27. dec og igen 31. jan-4. jan. Alle dage er det kl. 22, og nytårsaften har Tivoli åben fra 11-00.30. Alle fyrværkeri festival dagene har en ny udenlandsk fyrværkeri mester, så det er langt fra det samme fyrværkerishow hver aften.

Velkommen til jul i Tivoli 2014!

RoyalCasino-footer.gif