Terminator 2 Spilleautomaten

Terminator 2 Spilleautomaten bygger på den fantastiske Terminator film med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen, og nu giver han jackpot.

Prøv Terminator 2 Spilleautomaten online

Tør du kæmpe i Terminator fremtiden, hvor maskinerne er ved at bekæmpe menneskeheden og forsage dens undergang? Du er den eneste redning, og redningen af menneskeheden kan gøre dig meget rig. Terminator 2 er udviklet af Microgaming og bygger naturligvis på blockbuster-filmen af samme navn. Selv om filmen efterhånden må siges at være af ældre dato, så genopliver spilleautomaten virkelig følelsen, man havde, når man så filmen. Hertil kommer den mulige glæde, du kan opleve ved at udløse bonusspil og en jackpot på 88.000 mønter.

Terminator 2 er ikke en helt almindelig spilleautomat, men dog alligevel bygget op på et klassisk skelet med 5 hjul og 3 rækker. Der er 243-måder at vinde på som funktion, men hvis du udløser free spins, så ændres hjulene til en 5x4 automat med 1024-måder at vinde på. Så er der mulighed for mange og store gevinster! Der er en lang række fede funktioner, der blandt andet tæller wild og scatters symboler samt de utrolige T-800 og T-1000 bonusser. Det giver samlet set mulighed for mange dejlige gevinster og en herlig 88.000-mønt jackpot! T-800 og T-1000 bonusser kan du læse nærmere om i udbetalingstabellen, der er tilgængelig ved et klik i venstre hjørne af automaten.

terminator 2 screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Spilleautomaten Terminator 2

Sig "Hasta La Vista, Baby" til din spilleautomat og oplev enestående spænding i automaten Terminator 2, hvor du kan komme helt op på 1024-måder at vinde på. Bliv oversvømmet med rigdomme i dette unikke spil fra Microgaming.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif