Jurassic Park Spilleautomaten

Jurassic Park Spilleautomaten er bygget over scifi-klassikeren af samme navn, og nu kan du vinde masser af gevinster på denne klassiker som automat.

Prøv Jurassic Park Spilleautomaten hos Roxy Palace

Du kender uden tvivl Jurassic Park-filmene fra biografen eller dvd, men scifi-klassikeren findes altså også som spilleautomat. Spiludvikleren Microgaming har lavet en aftale med Universal Partnerships & Licensing om at udvikle denne automat, og resultatet er helt enestående. Spilleautomaten har en særlig Center Stage-skærm, der er specielt udviklet til de integrerede gruppespilbonusrunder, som finnes i Jurassic Park.

Den har også en elegant fortolkning af selve temaet, som virkelig fanger essensen fra filmene. Af og til dukker der små filmstykker og scener fra originalfilmen op, og det gælder særligt i bonusrunderne. Derfor bliver det garanteret aldrig kedeligt på spilleautomaten her. Automaten indeholder 3 forskellige interaktive bonusspilrunder og har herudover funktion 243 Ways To Win, som du nok kender. Der er 5 forskellige free spins-muligheder baseret på hvilken dinosaur DNA-analyse, man vælger i spillet. Spilleautomaten har endvidere wild og scatter symboler.

Jurassic Park Screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Jurassic Park Spillemaskine

De mange og spændende, interaktive bonusfunktioner i Jurassic Park gør virkelig spilleautomaten til et særligt bekendtskab, der vil gøre det sværere at vende tilbage til mere almindelige automater. Hovedspillene byder herudover på mange overraskelser, hvor du kan løbe ind i nogle seriøse gevinstudbetalinger.

Jurassic Park er virkelig et eksempel på, hvorfor Microgaming er blandt verdens største spilproducenter. Det er ikke mange andre, der vil kunne gøre kunsten efter, og dette er virkelig en automat, du bør prøve. Den vil ændre dit syn på spilleautomater!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif