Battlestar Galactica Spilleautomaten

Battlestar Galactica Spilleautomaten tager dig med ud i det store, ubegrænsede mørke baseret på Tv-serien af samme navn!

Prøv Battlestar Galactica Spilleautomaten online

Kom med ud i det store og ubegrænsede mørke i spilleautomaten Battlestar Galactica, der er baseret på Tv-serien af samme navn! Denne automat minder lidt om Immortal Romance, hvad angår musik og spiloplevelse, og det er klart positivt! Det første, man bemærker er, at indsatslinjerne er taget væk og er erstattet af funktionen 243 Ways to Win eller 243 måder at vinde på, hvis man skal oversætte det til dansk. Det betyder sådan set bare, at du vinder, når symbolerne optræder ved siden af hinanden på spilleautomaten. Det er ikke nødvendigt, at de lander i et særligt mønster, de skal blot ligge i forlængelse af hinanden.Det giver rigtig mange chancer for gevinst.

Spilleautomaten kan spilles i tre forskellige tilstande: Normal Mode, Run Mode og Fight Mode. Dette aktiveres tilfældigt, hvorfor det ikke er noget, man selv kan styre. I de forskellige tilstande er der forskellige muligheder for bonusser og gevinster, så du kan nok forestille dig, at det er en ret omfattende automat. Herudover er der blandt andet også et almindeligt wildsymbol repræsenteret ved Battlestar Galactica logoet.

Battlestar Galactica screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Battlestar Galactica Spillemaskine

Det er super underholdning i et særdeles ambitiøst projekt fra Microgaming (Quickfire), og Battlestar Galactica er en spænende automat. Her er det flere spiltilstande at holde styr på, så der kan lige pludselig være en masse gevinster, uden at man lige var klar over det. Det er klart en automat, du skal prøve!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif