Antique Riches Spilleautomaten

Antique Riches Spilleautomaten foregår på det gamle loft med masser gamle ting og sager, der måske viser sig at være meget værdifulde.

Prøv Antique Riches Spilleautomaten online

I spilleautomaten Antique Riches kommer du bogstaveligt talt til at opholde dig i bunke skrald, som ingen har sorteret eller kigget på. Men noget af det kan være mere værdifuldt, end man lige tror. Det er temabaggrunden i Antique Riches spilleautomaten, der er lavet af Microgaming. Med Microgaming som producent overrasker det ikke, at grafikken er flot, og at der er originale funktioner.

Antique Riches spilleautomaten er en fem-hjuls automat med 3 rækker og 25 indsatslinjer. På hjulene dukker der symboler op med billeder af forskellige antikke ting og sager som eksempelvis porcelænstallerkner, ure, bogstaver og tal samt flere andre ting. Der er både et wild og et scatter symbol, der fungerer på traditionel vis, og sidstnævnte kan efter omstændighederne give gratis spins.

Der er også et særligt bonusspillet, der spilles på en særlig skærm, hvor du tilfældigt skal vælge antikke ting. Der er femten elementer, der hver især giver betaling, og man vælger indtil man kommer til at åbne "Take away".

Du kan naturligvis både spille automaten i en download udgave og i en browser baseret udgave.

antique riches screenshot.jpg

Spil for sjov eller med rigtige penge

Antique Riches Spillemaskine

Det mest interessante ved spilleautomaten Antique Riches er dens bonusrunde, der kommer relativt ofte. Med mulighed for gratis spins er der også gode muligheder for store gevinster, og alt i alt er dette en spilleautomat, som vi er ganske tilfredse med.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif