Apocalypse Cow Spilleautomaten

Apocalypse Cow Spilleautomaten er en interessant krydsning mellem kogalskab og filmklassikeren Apocalypse Now, men med masser af gevinster at vinde.

Prøv Apocalypse Cow Spilleautomaten online

I spilleautomaten Apocalypse Cow har Microgaming krydset kogalskab med filmklassikeren Apocalypse Now. Det er blevet til et noget anderledes spil, der har både kendte og nye egenskaber. Den er enkel at begynde at spille, men der er også nogle spændende ting, der gør, at du vil kunnen spille på automaten i længere tid!

Apocalypse Cow spilleautomaten har tre hjul og bare én indsatslinje. For en umiddelbar betragtning lyder det unægteligt ikke af mange, men der er andre faktorer, der gør, at du ikke skal forkaste denne automat med det samme.

Bonusmaterialet holder helt igennem, og med Hold, Nudge og Shifta kommer du ikke til at kede dig med det samme! Hold betyder, at du gemmer et eller flere symboler på et hjul til det næste spin, hvilket giver dig mulighed for at spille lidt taktisk. Nudge giver dig omvendt mulighed for at skubbe til et eller flere hjul, indtil det næste symbol falder ned på indsatslinjen. Du kan få op til fire Nudge samtidig. Shifta er en funktion, der giver dig øjeblikkelig gevinst. Vises "Shifta!" i tekstfeltet over selve spillet, skal du bare slappe af og vente på din gevinst.

apocalypse cow screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Apocalypse Cow Spillemaskine

Spilleautomaten Apocalypse Now en er en underholdende maskine, hvor der faktisk tilmed er et sjovt bonusspil. Alt i alt er det en sjov og gennemført maskine, der går sine egne veje for din skyld!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif