Alley Cats Spilleautomaten

Alley Cats Spilleautomaten handler som navnet antyder om katte, og de mange gevinster kommer her med masser af humoristiske indslag.

Prøv Alley Cats Spilleautomaten online

Microgaming udviklede Alley Cats er en spilleautomat, hvor temaet tager udgangspunkt i nogle katte, der hænger ud i bowlinghallen. Temaet er humoristisk, men det er aldrig useriøst, når man kan ende i et bonusspil og få gratis spins runder, hvor alle gevinster fordobles, og med en topgevinst på $ 100.000. Jackpotten i Alley Cats er dog kun på $50.000, men gevinsten kan i visse tilfælde fordobles i løbet af free spins runderne.

Spilleautomaten er opbygget som en traditionel maskine med 5 hjul og 9 gevinstlinjer. Der er flere forskellige muligheder for at variere din indsats, så det passer til ethvert temperament.

Alley Cats har både wild og scatter symboler, som det næsten er blevet helt almindeligt at have blandt den senere tids automater. I rigtig bowling ønsker du dig højst muligt antal strikes, og det samme gælder i denne maskine, hvor scatter symbolet også er strike symbolet. Får du 3 eller flere af disse, så er der free spins til dig, eller du får mulighed for at komme til et bonusspil, bowling funktionen. Er det free spins, vil du få 20 af slagsen, men med en multiplikator. Kommer du i stedet til bonusspil, skal du her prøve dine evner af som bowler, før du vinder.

alley cats screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Alley Cats Spillemaskine

Temaet for spillemaskinen Alley Cats er som nævnt bowlende katte, og du kan møde en række forskelligt farvede katte, mens du spiller. Ud over disse katte er der naturligvis også en hund, en strike, fisk og kylling og flere andre sjove symboler.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif