Agent Jane Blonde Spilleautomaten

Agent Jane Blonde Spilleautomaten byder på lækker animation, grafik og lydeffekter kombineret med et par fantastiske jackpots.

Prøv Agent Jane Blonde Spilleautomaten online

Med Agent Jane Blond spillemaskinen får du en automat, der tager dig med under-cover, og som byder på lækker animation, grafik og lydeffekter. Spillet er hurtigt og med de funktioner, som du vil forvente i en klasse spilleautomat. Software er udviklet af Microgaming, hvilket som sædvanligt betyder problemfrie spil og avancerede brugerflader, og denne gang er det kombineret med et par nydelige jackpots. Den store jackpot giver 10.000 mønter, og den næststørste jackpot giver 2000 mønter.

Spilleautomaten spilles på fem hjul, ni indsatslinjer og med 38 gevinstkombinationer, og det er som vanligt de interaktive funktioner, der kan hjælper dig med at vinde ekstra gevinster. Sværhedsgraden varierer ikke meget fra lignende spilleautomater - det handler blot om at beslutte dig for, hvor meget du vil satse, og så trykke på spin-knappen. Med bonusspil på hjulene gives der i øvrigt 15 gratis ture.

agent jane blonde screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Agent Jane Blonde Spillemaskine

Hold øje med Agent Jane Blonde, hvis du vil med Microgaming under cover. Der er tale om et ganske glimrende agent spil, som er holdt i et sjovt og underholdende tema. Der er ingen tvivl om, at du kan spille på denne automat i timevis, og rammer du nogle af de gode gevinster, vil du kunne blive ved med at spille meget længe. Skulle du være så heldig at ramme jackpotten, skulle der også blive råd til lidt af hvert på ønskesedlen.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif