Age of Discovery Spilleautomaten

Age of Discovery Spilleautomaten tager dig på opdagelsesrejse tilbage i tiden på jagt efter herlige gevinster i en automat med et spændende bonusspil.

Prøv Age of Discovery Spilleautomaten online

Spilleautomaten Age Of Discovery tager dig på opdagelsesrejse tilbage i tiden, da verden stadig var ung og uspoleret. Spillemaskinen har 5 hjul, 3 rækker og 25 indsatslinjer med seje, men også velkendte funktioner såsom wild symbol, scatter symbol og et bonusspil ved navn Treasure Bonus.

Du kan spille med møntværdier fra 0,01 til 1,00, og du kan smide fra 1 til 10 mønter pr. indsatslinje, hvilket giver 250 mønter med maksimal møntindsats. Kort sagt er der rig mulighed for at justere din indsats afhængigt af, om du vil spille stort eller bare med lidt mindre indsatser.

Wild symbolet i Age Of Discovery viser guldmønter med Conquistadoren på, og det fungere som en joker. Scatter symbolet viser søormen, og får du tre eller flere - uanset hvor - er der gevinst i form af penge og altså ikke free spins, som det ellers ofte er tilfældet.

Bonusspillet Treasure Bonus aktiveres af 3, 4 eller 5 bonussymboler (et kompas) uanset hvor på hjulene. Bonusspillet foregår på et nyt skærmbillede, der viser et kort med x-markeringer. Vælg et kryds, og se, hvilken gevinst det gemmer. I Treasure Bonus kan du vinde op til 32.250 mønter!

ageofdiscovery screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Age of Discovery Spillemaskine

Er du en af dem, der er fascineret af opdagelsesrejser, så vil Age of Discovery lige være noget for dig, og hvem gemmer ikke på en lille opdagelsesrejsende. Kom med på udforskning af verden, som den var engang samtidig med, at du forhåbentlig vinder store gevinster.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif