Alaskan Fishing Spilleautomaten

Alaskan Fishing Spilleautomaten er oplagt for folk med hang til fisketure, men hvem elsker måske ikke at fiske efter store gevinster.

Prøv Alaskan Fishing Spilleautomaten online

Spilleautomaten Alaskan Fishing må særligt være tiltalende for folk, der brænder for friluftsliv og fisketure i det fri, men som på samme tid elsker spilleautomaterne. Alaskan Fishing er nemlig en kombination af disse to ting, og det finder mange danskere særdeles populært.

Spilleautomaten Alaskan Fishing er opbygget over 5 hjul med 3 rækker og 243 "Ways to Win"-funktionen. I stedet for gevinstlinjer vinder du på alle symbolkombinationer, hvor symbolerne kommer i forlængelse af hinanden fra venstre mod højre. Det er kort fortalt, hvad der ligger i 243 Ways to Win. Ud over denne funktion finder man wild symboler, gratis spins og bonusspillet Fly Fishing Bonus.

Du kan man spille med en møntværdier, der går fra 0,01 til 0,25 og med alt fra 1-10 mønter pr. spil, svarende til en maksimalindsats på 300 kreditter.

Wild symbolet i Alaskan Fishing er Alaskan Fishing-symbolet, og symbolet virker som en joker, da det erstatter andre symboler (bortset fra free spins og bonussymbolerne). I dette spil forekommer symbolet stablet.

Free Spins symbolet (fiskekassen) udløser fra 5 til 100 gratisrunder, når man rammer 3 eller flere af slagsen hvor som helst på hjulene, og det giver endvidere en pengegevinst. Det er scatter symbol, så symbolerne behøver ikke at ligge i forlængelse af hinanden. I free spins mode bliver alle gevinster fordoblet i forhold til udbetalingstabellen.

alaskan fishing screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Alaskan Fishing Spillemaskine

Spilleautomaten Alaskan Fishing er en glimrende automat, og du kan vinde ikke mindre end 1.250.000 mønter, hvilket i sig selv er værd at spille for!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif