7 Oceans Spilleautomaten

7 Oceans Spilleautomaten er en meget klassisk automat med 3 hjul og 1 indsatslinje og en fast jackpot for 3 jackpotsymboler.

Prøv 7 Oceans Spilleautomaten online

Spilleautomaten 7 Oceans er en 3-hjuls spilleautomat med 1 indsatslinje med mønt værdier, der spænder mellem 0,25 og 5,00. Der kan spilles med op til 3x mønter på alle spins. For at vinde den største jackpot er det dog nødvendigt at spille med 3x mønter (uanset møntværdi). Alle gevinster ganges med størrelsen af mønten, der spilles med.

For spillere, der kun har oplevet de senere spilleautomater, der er udviklet af Microgaming, er 7 Oceans nok lidt til den tamme side. Designet er dog bevidst holdt meget klassisk af Microgaming i denne automat. Symbolerne er også klassiske automatsymboler såsom Lucky 7, og udbetalingstabellen er holdt overskuelig og placeret på samme skærm som hjulene. Den lyser endvidere op ved en gevinst og minder på den måde endnu mere om en landbaseret spilleautomat, som du måske kender fra værtshuse og færger.

7 Oceans kan betegnes som en forholdsvis simpel spilleautomat, hvad angår tema, grafik og lydeffekter, men den kan være ganske indbringende. Den maksimale jackpot, der kan vindes på 7 Oceans, er 4000x mønter (op til en værdi af $20.000), og den er derfor velegnet til dem, der foretrækker et hurtigt spil.

7oceans screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

7 Oceans Spillemaskine

Lydeffekterne er begrænsede og består af lyden af de roterende hjul og en elektronisk lyd ved gevinst. Men for spillere, der er interesseret i spille og vinde uden alt muligt unødvendigt, er spillet ganske fint og nærmest lidt nostalgisk.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif