Abra-kebab-ra! Spilleautomaten

Abra-kebab-ra! Spilleautomaten tager dig på tur til Mellemøsten inspireret af historierne om Aladdin og hans magiske lampe, som vi alle kender.

Prøv Abra-kebab-ra! Spilleautomaten online

Spilleautomaten Abra-Kebab-ra! har et nydeligt stærkt mellemøstlig inspireret design, hvor tankerne drages mod historierne om Aladdin og hans magiske lampe. Det er en ganske fascinerende automat med det mere arabiske tema med juveler, guld og ædelstene.

Spilleautomaten Abra-Kebab-ra! må karakteriseres som en såkaldt frugtmaskine med 3 hjul og 1 indsatslinje. Symbolerne kommer fra den lækreste frugtkurv i form af røde kirsebær, appelsiner, citroner, blommer og meloner. Hertil kommer syvere, chilipeber, kebab og en kebabmand.

De attraktive funktioner i Abra-Kebab-ra! omfatter blandt andet Hi / Low bonusspil, nudge og hold. Hi / Low bonusspillet kan aktivere ved en gevinst. Hi / Low bonusspillet kan endvidere aktiveres ved at få 3 lamper samtidig. Når du til bonusspillet, skal du gætte, om det næste kort vil være lavere eller højere end værdien af det kort, der vises foran dig. Hvis du gætter rigtigt, så vinder du naturligvis en antal bonus mønter.

Du kan vinde jackpotten på 1.000 mønter, hvis du rammer de 3 kebabmænd på samme tid.

abrakebabra screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

Abra-kebab-ra! Spillemaskine

Spilleautomaten Abra-kebab-ra! er meget enkel og kan kun spilles via din browser. Det er næppe heller en automat, du vil bruge tid på at downloade, men den kan være ganske underholdende til et hurtigt spil. Der er ikke en masse dikkedarer, så du skal bare koncentrere dig om at vinde. Det er til tider meget befriende, når man har spillet på nogle af de mere komplicerede automater for længe.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif