5 Reel Drive Spilleautomaten

5 Reel Drive Spilleautomaten handler om mad og bilrejser i USA med alt, hvad der af følger af amerikansk fastfood eller High Way One.

Prøv 5 Reel Drive Spilleautomaten online

5 Reel Drive er en spilleautomat med fem hjul og ni gevinstlinjer, og har både wild og scatter symboler. Det er endvidere muligt at vinde gratis spins, og scatter gevinster bliver multipliceret med 5x, 20x eller 50x. Automaten er udviklet af Microgaming, der er en af de store spilleautomatproducenter. For at forbedre spiloplevelsen har Microgaming tilføjet passende lydeffekter til automaten, blandt andet moterlyde.

Spilleautomaten 5 Reel Drive handler om mad og bilrejser. Amerikansk fastfood såsom hamburgere, pommes frites, blåbærkage og kaffe findes sammen med symboler såsom et snoet vej (wild), politibil (scatter), store røde terninger og meget andet.

For hver mønt du satser, aktiverer du en ny gevinstlinje. Du kan satse en mønt pr. gevinstlinje, når du spiller 5 Reel Drive, men du kan tilpasse møntværdien. Det er kun muligt at vinde på aktive indsatslinjer. Hvis en gevinstgivende kombination vises på en inaktiv indsatslinje, vinder du ingen gevinst.

5 Reel Drive har en fast jackpot på 10.000 mønter, der udløses af 5 jackpot symboler (Blazing Wheel).

5reeldrive screenshot

Spil for sjov eller med rigtige penge

5 Reel Drive Spillemaskine

Spilleautomaten 5 Reel Drive har som nævnt både wild og scatter symboler. 3 eller flere scatter symboler giver free spins, og 5 jackpot symboler udløser den faste jackpot. Med andre ord indeholder automaten stort set alt, hvad man kan forlange af basale grundsten til en god spiloplevelse.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif