Mount Everest Spilleautomaten

Med Mount Everest Spilleautomaten får du mulighed for at bestige et af verdens højeste bjerge i en automat udviklet af Dansk Automat Expert A/S.

Vind stort på Mount Everest Spilleautomaten

I Mount Everest spillemaskinen er det tid til at bestige et af verdens største bjerge, hvis du altså tør? Maskinen er opbygget over et klatre flash, hvor endda tre appelsiner giver dig et Super spil. Mount Everests Jackpot spil kan afvikles med linjespil. Du har endda chancen for at vinde den helt store jackpot, da der ikke er en grænse på 60 Jackpot spil.

Spilleautomaten er produceret af folkene bag Dansk Automat Expert A/S, der har udviklet flere kendte og populære danske spilleautomater. Igennem de seneste 40 år har de nemlig udviklet og produceret mange af de spillemaskiner, som du måske kender fra spillehaller, grillbarer og værtshusene rundt omkring i Danmark.

Som de andre spilleautomater fra Dansk Automat Expert byder Mount Everest på flere spil i spillet. Det betyder, at du blandt andet kan glæde dig over følgende:

I spil 1 skal du kæmp dig fra søjle til søjle, og i den tredje søjle venter Super spillet på dig.

I spil 2 gælder det, at jo flere gange du får de 4 laveste gevinster, jo større er chancen for at komme over i det store flash. Rammer du toppen, får du resten af dine spil i Maxi flash.

I spil 3 stepper du frem med summen af terningerne. Du udløser din gevinst, når du får tændt lys i 4 eller 5 ens kort. Bemærk, at du i dette spil bør bruge dine lysnudge til at få tændt de 5 Konger, som giver Super spil.

mount everest screenshot

Mount Everest Spillemaskine

Automaten Mount Everest er af mellem sværhedsgrad, men kan anbefales til de fleste spillere, der tidligere har spillet på nogle af spilleautomaterne fra Dansk Automat Expert A/S.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif