Den Røde Baron Spilleautomaten

Den Røde Baron Spilleautomaten går i luften til drabelige luftslag og giver masser af udfordringer til den øvede spilleautomatspiller.

Vind stort på Den Røde Baron Spilleautomaten

Er du klar til at udkæmpe drabelige luftslag, når Den Røde Baron går i luften. Spilleautomaten byder blandt andet på følgende in-game spil:

Kamp spil, hvor du kravler op gennem rækkerne på funktionen og får mulighed for at vinde 60 jackpotspil, hvis du kommer helt til tops.

Propel spil, hvor du kan nudge med alle 3 hjul på én gang og udnytte dine hjulstop optimalt.

Medalje spil, hvor du kan steppe rundt på tavlen med summen af terningerne og kæmpe dig over på tavle 2.

Har du linjer og vinder valgfrit spil, er der ingen tvivl om, at du bør vælge Pilot spillet.

Der er endnu flere spil i denne relativt komplicerede spilleautomat.

Spilleautomaten er udviklet af Dansk Automat Expert A/S, der står bag udviklingen af flere kendte og populære danske spilleautomater.

den roede baron screenshot

Den Røde Baron Spillemaskine

Denne automat er kategoriseret med sværhedsgraden "øvet". Det betyder, at den kan have spil, der virker uoverskuelige for nybegyndere.

Den giver dig stor indflydelse på din egen strategi i spillene, men kan dog stadig spilles af alle. Kan du navigere rundt mellem de mange automatfunktioner, er dette lige noget for dig. Det er muligt at nudge med alle tre hjul på én gang i combi nudge, og der er ingen tvivl om, at du vil være underholdt i timevis på Den Røde Baron spilleautomaten.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif