Cheyenne Spilleautomaten

Cheyenne Spilleautomaten foregår på prærien, og her har vi at gøre med en af de simple automater fra Dansk Automat Expert A/S, der kan spilles af alle.

Vind stort på Cheyenne Spilleautomaten

Så skal der kæmpes på prærien med den nyeste Cheyenne spillemaskine. Her kan du vælge at satse dine lykkespil, når en af spillets funktioner begynder, hvis du tør. Her er der godt med spænding og gode chancer for gevinster. Alle kan være med, når det gælder spil på denne ret simple automat, men prøv selv, om du er til spilleautomaterne, der er udviklet af Dansk Automat Expert A/S som denne.

Dansk Automat Expert A/S eller DAE står bag udviklingen af flere kendte og populære danske spilleautomater, der kan spilles hos Spillehallen. Igennem de seneste 40 år har de udviklet og produceret mange af de spillemaskiner, som du måske er stødt på i spillehaller, grillbarer og værtshusene rundt omkring i Danmark.

Som de andre DAE automater har Cheyenne flere spil i spilleautomaten, uden at dette gør den kompliceret. Det gælder for eksempel:

Super Jackpotten, hvor du skal ramme så mange Tipi symboler som muligt. Tipi symbol på centerlinien giver dig et flash.

Herudover er der Cheyenne spillet, hvor jagten går ind på Tipi symbolet. Du får et Super spil, hvis du rammer tre.

Endelig er der sol spillet, hvor du skal sætte solene på række, på kryds og tværs af spillepladen og vinder Cheyenne spil eller kredit.

Husk, at udnytte alle dine hold, da det kan ikke betale sig at lade være.

cheyenne screenshot

Cheyenne Spillemaskine

Som nævnt er spilleautomaten Cheyenne en ganske simpel automat, der kan spilles af alle, men som vil give dig masser af underholdning og forhåbentlig gode gevinster.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif