Apache Spilleautomaten

Apache Spilleautomaten tager dig ligesom Cheyenne automaten med ud til slag på prærien, og der er masser af underholdning og chancer for gevinst.

Vind stort på Apache Spilleautomaten

Her har vi at gøre med en klassisk Apache spilleautomat, og hvis du er klar på lidt spænding og masser af chancer for gevinst, så gør klar til at komme ud og udkæmpe slag på prærien. Denne automat hører til den mere simple af slagsen fra Dansk Automat Expert A/S (DAE), og derfor kan alle være med. DAE har udviklet mange kendte danske spilleautomater. De har igennem de seneste 40 år udviklet mange af de populære spillemaskiner, som du måske har set stå rundt omkring i Danmark i spillehaller, grillbarer og på værtshuse.

Apache spillet byder blandt andet på nogle af disse spil:

Først og fremmest er der jackpotspillet, hvor du skal ramme så mange Apache symboler som muligt. Apache symboler på centerlinjen giver dig et flash.

Derudover er der Apache spillet, hvor jagten går ind på Apache symbolet. Du får et Super spil, hvis du rammer tre.

Endelig er der stjernespillet, hvor du skal sætte stjernerne på række, på kryds og tværs af spillepladen og vinde Apache spil eller kredit.

Et tip til denne automat er, at du skal udnytte alle dine hold, da det ikke kan betale sig at lade være.

apache screenshot

Apache Spillemaskine

Apache er endnu en simpel spilleautomat fra Danske Automat Expert A/S (DAE). Alle kan være med, men det gør det ikke mindre underholdende, når gevinsterne vælter ind fra automaten. God fornøjelse!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif