Star Fighter Spilleautomaten

Star Fighter Spilleautomaten tager dig med ud i det ydre rum, hvor du blandt andet skal besejre rumvæsner i forsøget på at vinde masser af gevinster.

Vind stort på Star Fighter Spilleautomaten

Så skal vi ud i rummet med spilleautomaten Star Fighter fra Dansk Automat Expert A/S (DAE). Dette er en af de komplicerede spilleautomater fra DAE, så er du nybegynder skal du hellere finde en af de simple spilleautomater fra denne software- og spilleautomatproducent. Kig rundt på vores side, hvor vi har anmeldt mange af de andre spilleautomater også.

Men tilbage til Star Fighter spilleautomaten, så skal du her med på en spændende rejse til det ydre rum. Det er selvfølgelig et tema, der er set før, men DAE's automater er alligevel ret unikke og specielle.

Igen er der som på de øvrige DAE automater masser af spil i spilleautomaten Star Fighter:

I Rocket Race skal du finde vej til de helt store gevinster. Det sidste symbol, der står tilbage, er det, som du vinder.

I Alien Attack skal du besejr Aliens ved at ramme dem, og når du lander på et alien-symbol, får du gevinst.

I Stjerne Bingo skal du ramme solsymbolet på hjul 1 og 3 for at låse op for Lykkespil.

Endelig er der lånespillet, hvor summen af terningerne afgør, hvordan hjulene flytter sig. Brug lysnudge, når der ikke er gevinst.

star fighter screenshot

Star Fighter Spillemaskine

Star Fighter er en ret avanceret spilleautomat, men når du først har fået overblikket, er du klar. Gør klar til at låse op for nogle af de mange underholdende og udfordrende funktioner, der gør Star Fighter til en stensikker spillerfavorit!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif