Robots Spilleautomaten

På Robots Spilleautomaten overtager du selv styringen, og i et af spillene kan du vinde 60 jackpotspil med en lige stor chance, hver gang spillet vindes.

Vind stort på Robots Spilleautomaten

Som spiller er det dig, der styrer spilleautomaten Robots. Du kan dog også aktivere autospil, og så kan Robotten faktisk styre sig selv. I Robots kan du i et af underspillene vinde hele 60 jackpotspil, hvor chancen faktisk er lige stor, hver gang spillet vindes! Spilleautomaten er udviklet af Dansk Automat Expert A/S. Dansk Automat Expert A/S eller DAE står bag udviklingen af flere kendte og populære danske spilleautomater. De har igennem de seneste 40 år udviklet og produceret broderparten af de spillemaskiner, som du måske kender fra spillehaller, grillbarer og værtshusene rundt omkring i Danmark.

Her er en oversigt over, hvad spillemaskinen Robots blandt andet byder på:

Der er et Jackpot Spil, hvor bar på centerlinien giver gevinst og kan vindes direkte. Så er der Super spil, der giver 10 lykkespil. Tandhjul giver gevinst, og nedtælling begynder efter første gevinst. Hertil kommer et Terminal spil med 10 lykkespil. Lyset steppes med summen af terningerne på hjul 2 og hjul 3. Herudover er der Data spil. Her vælger du selv, hvilken række du vil begynde i, og hvilken terning der giver gevinst. Endelig er der displayspillet med 14 - 18 lykkespil. Tænd alle lys i "firkantet" søjle for at udløse gevinsten.

robot screenshot

Robots Spillemaskine

Her har vi at gøre med en spilleautomat for de øvede spillere, men det er meget underholdende, når du først får en idé om, hvad det går ud på.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif