Orient Expressen Spilleautomaten

Orient Expressen Spilleautomaten giver dig et utal af muligheder for at kombinere forskellige funktioner krydret med Orientens farverige kultur.

Vind stort på Orient Expressen Spilleautomaten

Spilleautomaten Orient Expressen er en automat, der er kendetegnet ved et utal af muligheder for kombinationer af funktioner. Du får her en automat, der er fyldt med nye spiloplevelser, og temaet er stærkt inspireret af Orientens farverige kultur. Er du til orientalske farver og kultur, så er det gevinsten, du vil vinde dine kommende gevinster på.

Hvis du vælger at tage et spin på Orient Expressen, så kan du forvente at støde ind i følgende:

  • Orienten, hvor du kan vinde op til 20 jackpotspil, og det kan kombineres med flerlinjespil, så du kan få chancen for at gå direkte i Dragespillet, Gameflash eller vinde ekstra Orientspil.
  • I Jackpotspillet begynder nedtælling af spil først ved Triple bar på centerlinjen, og du er altid sikret gevinst ved jackpot.
  • I Gameflash kan du satse dine funktionspoint og forøge dine gevinststørrelser eller vinde linjespil, nudge, holde efter hold eller helt op til 60 jackpotspil.
  • I Dragespil kan du komme længere og længere ind mod jackpotchancen og dragens brølende gab, hvor du kan vinde et direkte spil i Gameflashen eller få ekstra spil med dragehovedet på centerlinjen.
  • I Elefantspillet kan du tag chancen, satse og få højere gevinster, og du kan vinde helt op til 20, 40 eller 60 jackpotspil.
orient expressen screenshot

Orient Expressen Spillemaskine

Spilleautomaten Orient Expressen er oplagt for nybegyndere, men kan sagtens spilles af mere rutinerede spillere også. Den er simpel og let at sætte sig ind i, og så er gevinstmulighederne mange.  

Annonce

RoyalCasino-footer.gif