Xmas Magic – Magisk jul

Hvis du leder efter en spillemaskine, som spreder julestemningen, er Xmas Magic et oplagt valg. Spilleautomaten fra Play’n GO er fyldt med alt, hvad der har med julen at gøre. Der er intet så godt som en juleautomat, der kan finde juleglæden frem og forhåbentligt indbringe dig nogle gevinster til julegavebudgettet.

→ Prøv automaten her

xmas-magic-free-spins.jpg

Tag på juleeventyr med Xmas Magic

Med denne festlige julespilleautomat kan du ikke undgå at komme i julestemning. Spilleautomaten er forsynet med 5 hjul, 4 rækker og 50 forskellige gevinstlinjer, så du kan vinde en gevinst på et hav af måder. 

Du kan desuden få din indsats op til 4000 gange igen, hvilket kan ende med at blive en rigtig god sum penge. Selve tilbagebetalingsprocenten ligger på 96,5%, hvilket bestemt er godt.

→ Prøv automaten her

Masser af julesymboler

I Xmas Magic finder du naturligvis masser af julesymboler. Du kan finde alt lige fra julestrømper til misteltene, varm kakao, gaver, julestokke og alt det andet, du finder ved den søde juletid. 

Ser du selveste julemanden på din skærm, vil du få free spins. Så det er bare med at holde øje! Det bedst betalte symboler, udover Scatter-symbolet og Wild-symbolet, er misteltenen. Du finder også de gængse symboler i Xmas Magic såsom A, K, Q, J, 10 og 9.

Spændende bonusrunder

Bonusrunden i Xmac Magic bliver aktiveret, hvis du får tre julemænd på en af de tre første rækker i spillet. Julemanden er nemlig Scatter-symbolet i denne spilleautomat, hvor du her vil få i alt 10 free spins. Det er muligt at funktionen bliver genaktiveret, så du rent faktisk kan få helt op til 20 free spins.

Derudover vil to wild-symboler i form af gaver komme frem på hjulene, når du tager et spin på hjulene i bonusrunde. Det sikrer, at der er en endnu større chance for, at du vinder en god gevinst. 

Sidst men bestemt ikke mindst bliver der udvalgt et symbol, som betaler ekstra godt, der kan sikre dig endnu flere vinderrunder. Rent faktisk har du mulighed for at vinde helt op til 1.000.000 mønter i Xmas Magic. Og det er vi sikre på kan skabe en masse juleglæde hos dig!

→ Prøv automaten her

Annonce

RoyalCasino-footer.gif