South Park: Reel Chaos Spilleautomaten

South Park: Reel Chaos Spilleautomaten er nr. 2 i South Park serien, der bygger på den kendte tegnefilmsserie, de fleste af os kender så godt. 

Prøv South Park: Reel Chaos automaten hos Tivoli

Den skøre bande fra South Park er tilbage i en ny spilleautomat, og denne gang er det altså South Park: Reel Chaos! Kaos er det helt rette ord, men kombineret med meget humor, mange funktioner og store udbetalinger. Det virker til, at Net Entertainment har produceret endnu en succes!

Kyle, Stan, Kenny og Eric er tilbage, som vi kender dem, og denne gang er temaet superhelte. Det er denne gang Captain Chaos, der skal bekæmpes af vores fire venner. Det sker blandt andet med flere spændende bonusfunktioner og et flot bonusspil, der virkelig kan kaste fede udbetalinger af sig.

Spilleautomaten South Park: Reel Chaos har 5 hjul og 3 rækker samt 20 gevinstlinjer! Hovedgevinsten er på 650.000 mønter.

Der er så meget bonusmateriale og så mange bonusfunktioner i denne automat, at vi ikke kan komme ind på dem alle her. Men vi kan da afsløre, at der er flere forskellige slags wilds og scatter symboler.

south park reel chaos screenshot

South Park: Reel Chaos Spillemaskine

Spillemaskinen South Park: Reel Chaos er udviklet af Net Entertainment, og resultatet er virkelig godt. Hvis du er pjattet med South Park, så vil denne automat lige være noget for dig. Med lidt held vil du kunne vinde nogle af de fede gevinster, der venter med de mange spændende bonusfunktioner og bonusmateriale.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif