Fishy Fortune Spilleautomat

Fishy Fortune Spilleautomaten er et meget enkelt og let spil, som vil passe fint til de fleste nybegyndere, der er til underholdning til søs.

Spil på Fishy Fortune Spilleautomaten med rigtige penge

Dyk ned og kom på eventyr i havet, når du spiller Net Entertainments Fishy Fortune spilleautomat. Det er en 5-hjuls maskine med 10 indsatslinjer, der er fyldt med sjove havdyrssymboler, masser af vandige lydeffekter og ikke mindst en progressiv jackpot.

Møntværdien er fastsat til bare 0,10 i dette enkle og lette spil, hvilket gør Fishy Fortune til et fremragende valg for nybegyndere, men eksperter vil også være underholdt af dette undervandsspil. Det kan spilles på Mac, Linux og Windows operativsystemer på din bærbare eller stationære computer. Wild symbolet er en åben, undervands skattekiste fyldt med guld og set gennem et koøje. Den erstatter alle symboler undtagen scatter symboler. Scatter symbolet er en lyserød østersskal med en perle på toppen og ses også gennem et koøje.

Fishy Fortune Spillemaskine

Fishy Fortune lever absolut op til sit navn visuelt. Baggrunden er silhuetten af et forlis i rolige, blå nuancer med farverige koralrev og bobler, der med jævne mellemrum stiger mod overfladen. Meget sagte, new-age musik spiller i baggrunden og passer til det fredelige undervandstema, mens en behagelig melodi spiller, når hjulene stopper på en gevinstgivende kombination. De vigtige symboler er selvfølgelig diverse havdyr såsom fisk, krabber, søheste og blæksprutter. Sidstnævnte giver dig den ultimative jackpot, hvis du får fem symboler af denne slags på en indsatslinje. Som nævnt vil denne spilleautomat passe perfekt til nybegyndere, mens eksperter også vil være underholdt i jagten på den progressive jackpot, der kan nå uanede højder på denne spilleautomat!

Annonce

RoyalCasino-footer.gif