Virginia City Spilleautomaten

Virginia City Spilleautomaten er for den garvede stamspiller, der spiller i timevis for at finde det rette tidspunkt at slå til på og vinde den store gevinst.

Vind stort på Virginia City Spilleautomaten

Spilleautomaten Virginia City er en enestående spillemaskine, der kombinerer flerlinjespil med enkelte funktioner som Diamantspil og Silver Queen Saloon. Automaten er udviklet af Compu Game og er lige noget for den garvede stamspiller. Det vil være oplagt at spille i timevis på automaten, så man kan nå et punkt, hvor muligheden byder sig for at slå til og sikre sig den helt store gevinst.

Hvis du tager et spin eller flere på Virginia City, vil du støde på følgende: Op til 5 linjespil med spændende Gameflash. Hertil kommer gevinstbonus med adgang til Gameflash og 3 underholdende funktioner. Endelig er der flere muligheder for op til 60 jackpotspil og ikke mindst masser af Nudgespil.

Et lille tip er, at hvis du har linjer og vinder "valgfrit spil", så bør du vælge "Diamantspillet". Compu Games spilleautomater er nogle af de automater, der minder mest om almindelige landbaserede automater på det danske marked. Husk i øvrigt, at hvis du er i tvivl om noget, så kan du til enhver tid få maskinen til at foretage eventuelle valg på dine vegne mest optimalt.

virginia city screenshot

Virginia City Spillemaskine

Spilleautomaten Virginia City er ganske velegnet til nybegyndere, da den er kategoriseret under spilleautomaterne med en lavere sværhedsgrad. Derfor er denne automat et perfekt valg, hvis du ønsker en enkel spiloplevelse. Måske kan det endda blive din yndlingsautomat, så du bliver en regulær stamspiller.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif