Allan Capone Spilleautomaten

Allan Capone Spilleautomaten fra CompuGame er en automat, hvor man tydeligt mærker, at der er tænkt nyt ud over det sædvanlige.

Vind stort på Allan Capone Spilleautomaten

Kunne du tænke dig at komme med på tur i undergrunden, jagtet af mafien, så er spillemaskinen Allan Capone fra CompuGame lige noget for dig. Allan Capone har 3 hjul, hvor du kan vinde de store gevinster fra. Du vil se eksempler på nytænkning, der går ud over, hvad vi normalt ser i relation til nye funktioner og forskellige spilkombinationer. Allan Capone giver mulighed for en vis interaktion i spillet, hvilket gør, at det bare bliver endnu mere spændende.

I spilleautomaten finder du blandt andet følgende:

  • Et jackpotspil, hvor du altid er sikker på gevinst. Nedtælling begynder, når den første grønne bar kommer på centerlinjen.
  • Vind superflash og få chance for alle gevinster direkte.
  • Spil kvit eller dobbelt med eventuelle gevinster
  • Cigarspil, hvor du bevæger dig frem i funktionen med antallet af kasser på hjulene, og som kan give rigtig pæne gevinster.
  • Whiskyspil, hvor der også er mulighed for rigtig store gevinster.

Bemærk, at hvis du har linjer, og vinder "valgfrit spil", så bør du vælge Cigar- eller Whiskyspillet. Er du i tvivl om noget, kan du altid få automaten til at foretage eventuelle valg.

allan capone screenshot

Allan Capone Spillemaskine

Spilleautomaten Allan Capone er kategoriseret med en mellem sværhedsgrad, og det betyder på den ene side, at den er let at gå til. På den anden side er der funktionerne, der kræver en vis interaktion fra din side, og som kan gøre det lidt vanskeligere.

Annonce

RoyalCasino-footer.gif