Secrets of Christmas – juleautomat med free spins

Er du på udkig efter en spilleautomat, hvor julen er i højsædet? Så kan du hygge dig med spillemaskinen Secrets of Christmas fra den populære svenske spilproducent NetEnt. Juletemaet er fyldt med mange af de ting, som du kender fra den traditionelle danske jul.

Samtidigt får du muligheden for at komme helt tæt på julemanden og endda besøge julemandens hus på selveste Nordpolen. Lyder det interessant for dig? Så skal du i gang med at spinne hjulene i Secrets of Christmas.

→ Prøv automaten her

secrets-of-christmas-free-spins.jpg

Spil med en høj eller lav indsats i Secrets of Christmas

Secrets of Christmas er en helt klassisk spilleautomat med 5 hjul, 3 rækker og 25 forskellige betalingslinjer. Derudover har spillemaskinen en tilbagebetalingsprocent på hele 96,72%, hvilket er helt fint. 

Ikke nok med det kan du også helt selv vælge, om du vil satse et lavere eller et højere beløb. I denne spillemaskine kan du nemlig satse med en møntværdi fra 0,10 og op til 5. Det er helt op til dig og dit julebudget.

→ Prøv automaten her

Vær på udkig efter julemanden og hans sæk fyldt med gaver

I Secrets of Christmas er der en ting, som du især skal være på udkig efter. Og det er selvfølgelig selveste julemanden. Julemanden fungerer som Wild-symbolet i denne spillemaskine, hvorfor han kan være med til at vinde dig en rigtig god gevinst. 

Men selvfølgelig kommer julemanden ikke tomhændet. Han har da en sæk fyldt med gaver med til dig, så du kan få en gevinst. 

Dette er dog ikke den eneste måde, du kan vinde en gevinst på i Secrets of Christmas. Lander der minimum tre Scatter-symboler, når du spinner hjulene, kommer du med ind i julemandens hus. Scatter-symbolet er i spillet en legetøjssæk.

Udløs 10 free spins

For at komme ind i spillets free spins-runde skal du beslutte hvilken af de 20 gaver, du ønsker. I free spins-runden bliver du tildelt hele 10 free spins. Om du må vælge en enkelt eller flere gaver kommer an på antallet af Scatter-symboler, du har været så heldig at få på hjulene. Eksempelvis må du vælge tre gaver, hvis du får tre Scatter-symboler.

Julegaverne kan indeholde et hav af spændende præmier, som kan indbringe dig endnu flere gevinster. Du kan blandt andet få flere gratis spins, Wild Reels, multipliers eller ekstra Wild-symboler.

→ Prøv automaten her

Annonce

RoyalCasino-footer.gif